Testimonis del curs Mindfulness per docents

“L’hora del mindfulness és com una gota a dins l’oceà amb un gran poder refrescant que et dóna energia positiva per tirar endavant.”

“El curs m’ha obert la meva capacitat d’acceptació davant les dificultats de la vida.”

“El mindfulness m’ha ajudat a ser millor persona i també a entendre millor als altres. Només puc mostrar gratitud pel què he après, compartit, sentit i practicat. M’ha canviat la vida.”

“Hi ha un abans i un després a la meva vida, un cop he descobert mindfulness. M’ha ajudat a gestionar les emocions, a viure el present i no patir pel que vindrà. He après a no ser tan dura amb mi mateixa ni amb els altres.”

“Mai m’hagués pensat que aquest curs m’hagués donat tant: retrobar-me, observar, respirar, deixar fluir, estar en pau o si més no…intentar-ho.”

Testimonis del curs Mindfulness a l’aula

“Realitzar el curs de Mindfulness i portar-lo a la pràctica a l’aula m’ha permès conèixer molt més els meus alumnes, i veure’ls gaudir de les estones de parar per escoltar-se m’ha emocionat dia a dia.”  
Anna, 33 anys

“Ara sento que puc parar, ser més conscient i transmetre als alumnes les pràctiques que els ajuden a parar, acceptar les emocions, a gaudir del moment present, a escoltar… aconseguint un clima de tranquil·litat i amabilitat.”
Montse, 54 anys

“Com a mestres és molt important prendre’ns un temps i un espai per parar, respirar i observar, per nosaltres i pels alumnes. Practicar mindfulness plegats ha millorat el clima a l’aula, cosa que valorem tots molt.”
Sara, 46 anys