De conformitat amb la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, l’informem de la POLÍTICA DE PRIVACITAT d’ELISENDA DALMAU COLOMER.

POLÍTICA DE PRIVACITAT
De conformitat amb la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, li informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat d’ELISENDA DALMAU COLOMER.

Responsable del tractament de les dades personals
Identitat: ELISENDA DALMAU COLOMER
NIF: 40982203K
Direcció postal: ALMOGÀVERS, 166, 2n PIS 08018 BARCELONA
Telèfon: 669603379
Correu electrònic: elidalco@hotmail.com

Amb quina finalitat es tracten les dades personals?
Tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat, garantir una assistència adequada, realitzar la facturació del servei si escau i poder realitzar comunicacions informatives i comercials relacionades amb l’activitat d’ELISENDA DALMAU COLOMER, per e-mail, comunitats socials o qualsevol mitjà electrònic o físic que possibiliti realitzar comunicacions.

Quan temps es conserven les dades personals?
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades personals?
La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’usuari o client.

A quins destinataris es comunicaran les dades personals?
Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.

Quins són els seus drets en relació amb les seves dades personals?
Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a ELISENDA DALMAU COLOMER estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. També pot sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular. Pot revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions informatives i comercials i exercir els drets referits anteriorment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a elidalco@hotmail.com.

Es poden formular reclamacions o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets a través de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).