Elisenda-Dalmau-Mindfulnens

Elisenda Dalmau

Professora Certificada en Mindfulness–MBSR Cfm de Universitat de Brown/Massachussets i Terapeuta gestalt

Instructora de mindfulness i terapeuta guestaltica
Durant més de 20 anys he estat en el sector mediambiental i de l’empresa, com a llicenciada en Biologia, especialista gestió de l’aigua, PDD a l’IESE, on he desenvolupat la meva carrera professional.
Quan vaig començar a meditar aviat vaig sentir la necessitat de compartir l’experiència amb altres i, especialment amb els joves i nens.

Descobrir el mindfulness
La recerca d’una forma diferent i secular de meditació em va dur a descobrir el mindfulness o atenció plena. Des d’aleshores m’he format com a especialista en Mindfulness per Adults tant a Espanya com a l’escola fundada per Jon Kabat-Zinn a Massatchussets (USA), Center for mindfulness, d’on sóc professora certificada, per impartir cursos de 8 setmanes MBSR.


Per tal de poder oferir mindfulness a infants i joves m’he format en els programes que actualment tenen més renom internacional, Mindful Schools a Califòrnia (USA) i Mindfulness in Schools projects (.b) a Oxford (Regne Unit). Així com les formacions ofertes per Escoles Despertes (tradició de Plum Village) i ABT (Awareness through the Body), AMT – mètode de l’Eline Snel i Still Quiet Place. I per conèixer en profunditat les diferents etapes del desenvolupament infantil, la formació especialitzada en Infància i prevenció de la neurosis amb Evânia Reichart.

Elisenda Dalmau Colomer
Elisenda Dalmau Colomer.logo adolescents

Elisenda Dalmau

Correu:eli@mindfulnens.cat
Mòbil: (+34) 669 603 379
Davide Nuzzolo

Imparto formación de CNV con una mirada hacía el cambio social a diferentes colectivos profesionales (hospitales, escuelas secundarias, Departamentos de la Generalitat, museos, restaurantes y despachos de abogados) tanto como freelance, como a través de la colaboración con Gesem Formació i Consultoria. Soy uno de los miembros fundadores de la comunidad Nonviolent Global Liberation (NGL) creada alrededor del trabajo de Miki Kashtan. Soy miembro del Grupo de Formadors de Catalunya. Formación en: Mediación y CNV (Mediate Your Life); facilitación de los conflictos en los grupos con el método del Trabajo de Procesos; Terapia Gestalt en Aula Gestalt y Eneagrama-SAT; y Mediación comunitaria.
Llorenç Witty

Mindfulness per primària i adolescents, i espectacles amb consciència i valors.
4 anys de gires de teatre educatiu.
10 anys contant contes de caire social arrelat a la consciència i els valors.
El meu objectiu principal és fer amè i accessible el món Interior, de manera que la vida en el món exterior neixi de l’equilibri amb l’interior
He creat i teatralitzat 4 contes que inspiren un món conscient amb valors bassat en les “ulleres màgiques/Mindful” que fan accessible una percepció des del cor.
Ja que com deia Saint Exupéry…: “L’essential es invisible als ulls, només es pot veure des del cor“.Alba-Otero-Mindfulnens

Alba Otero Perandones

Pedagoga · Educadora emocional

L’educació és l’eina que tenim per moure el món, i nosaltres som les persones encarregades de posar-li emoció. En aquest procés, les RRSS ens ajuden a expressar, compartir, aprendre, i investigar per reflexionar una miqueta. M’agrada gaudir el moment present i sentir-me connectada amb mi mateixa.


Febrer 16' (24)

El meu nom és Estella i sóc Treballadora Social i Educadora de Mindfulness

La salut i el servei a les persones sempre ha estat una vocació per estar al servei del benestar i l’ajuda a les persones.

Fins al dia d’avui m’he anat formant de manera formal i també autodidacta en l’àmbit de les teràpies holístiques i la meditació, aprenent a gestionar-me i acompanyar en els processos emocionals, espirituals i de creixement personals de les persones amb les que he tingut el plaer de treballar.