Per tal de fer extensius els beneficis de mindfulness a tota la comunitat educativa, mestres, professors i famílies, ja fa 5 anys que estem oferint programes de Mindfulness a centres educatius , amb més de 300 educadors formats , tant a primària com a secundària.

 

COM COMENÇAR

Mindfulness per docents: Cursos dissenyats per descobrir el Mindfulness i incorporar-lo a la vida tant personal com professional.

Una forma de tenir cura del benestar personal que va més enllà de la reducció del l’estrès, la millora de l’estat d’ànim i una major satisfacció tan a casa com a la feina, sinó que l’escola també en surt beneficiada. Els educadors que practiquen Mindfulness són més eficaços, connecten millor emocionalment amb els alumnes i n’obtenen, per tant, una millor resposta. La incorporació del Mindfulness a nivell personal és el pas previ i indispensable per poder compartir Mindfulness amb els alumnes.

Mindfulnens-educadors

COM CONTINUAR

Mindfulness a l’aula: Compartint Mindfulness i l’atenció plena amb els alumnes.

Adreçat a tot/es aquell/es educador/es que ja han fet un curs de mindfulness i que des de la seva experiència i pràctica personal volen fer el pas de compartir Mindfulness amb els seus alumnes.

educadors-mindfulnens

Contacta’ns si vols més informació: eli@mindfulnens.cat   (+34) 669 603 379

Propers cursos

Mindfulness i educació – 9 i 10 de Novembre 2018

Uns curs intensiu per aprendre a acostar Mindfulness als més petits i joves. Dins del master en Mindfulness l’institut Gestalt.

http://institutgestalt.com/areas-de-conocimiento/actividad/master-en-mindfulness

Informació: eli@mindfulnens.cat   (+34) 669 603 379