3a ed. retir de Mindfulness en Silenci Arbúcies-Girona juliol 2020

Un retir de 5 dies en silenci et brinda l’oportunitat de descansar de l’enrenou de la vida diària, renovar-te i centrar-te en l’observació amable del que ocorre en el teu interior (mindfulness).

A través de la meditació i indagació personal en silenci oferim l’oportunitat d’una pràctica intensiva i profunda, explorant els ensenyaments i les pràctiques essencials de mindfulness.

Des del silenci, aprofundirem en la possibilitat de llibertat que es desplega en explorar una relació més sàvia amb nosaltres mateixos. Conrearem mindfulness a través de pràctiques meditatives i activitats diàries, segons es presenten en el programa de mindfulness creat per Jon Kabat-Zinn (MBSR) que integra els ensenyaments tradicionals dins d’un context contemporani amb rigor i profunditat, des d’una perspectiva universal.

Condueix el retir: Carola García
Organització: Elisenda Dalmau i Maria Pilar Casanova.

Contacte: Elisenda Dalmau

Preus i places
  • 380€ allotjament en habitació individual i manutenció (dieta normal)
  • 395€ allotjament en habitació individual i manutenció (dietes especials)
El pagament dels ensenyaments es realitzarà com a aportació voluntària (pràctica de la generositat). En aquesta ocasió, i per facilitar l’assistència a persones amb menys recursos, els ensenyaments s’ofereixen com a pràctica de mindfulness en el donar i el rebre i s’expressarà com a donatiu voluntari.